Inici‎ > ‎Acció Sindical‎ > ‎Reforma Local‎ > ‎

mobilització-reforma-localCONCENTRACIÓ AJUNTAMENTS 12 DEL 12 A LES 12

3 desembre 2013.  CARAVANA DE COTXES contra la Reforma Local


Des de les diferents comarques de la Provincia de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, més de 130 vehicles han fet caravana per lliurar les signatures recollides contra la reforma local del PP.   Un cop les diferents caravanes han fet el recorregut per diferents ciutat i pobles, s'han concentrat a Barcelona, on s'ha fet una gran caravana cap a la Delegació del Govern, que no ha volgut recollir les signatures.

Seguirem amb la lluita:  #salvemalsajuntaments ; NO a la #reformalocal
14 novembre 2013.  Mobilitzacions contra la Reforma Local

Durant el dia d'ahir 14 de novembre es van produïr diferents concentracions, actes i tancaments, amb la participació de més de 700 delegats i delegades i treballad ors i treballadores, a diferents ajuntaments de Catalunya, per mostrar el rebuig a la Reforma Local que en aquests moments està en tràmit legislatiu.

Les actuacions es van concentrar en diferents Ajuntaments: Barcelona, L'Hospitalet, Santa Coloma de Gramanet, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Girona, Lleida, Reus i Mollet.  En algunes d'aquestes van participar representants sindicals d'altres Ajuntaments propers.

Aquests actes formen part de les accions que CCOO convoca per lluitar contra la desaparició de molts serveis municipals, com l'educació infantil, els serveis socials, i altres, que afectaran i agreujaran la situació de moltes families que els necessiten. 

Així mateix es va iniciar una recollida de signatures dels ciutadans i ciutadanes en contra de la Reforma Local que es continuarà durants les properes setmanes.


 AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS

A l'Ajuntament de Castelldefels es va realitzar la recollida de signatures, una assemblea explicativa, i es van tancar per la nit dins l'Ajuntament, acabant pel matí amb una concentració a primera hora.


 AJUNTAMENT DE GIRONA - COMARQUES GIRONINES

A l'Ajuntament de Girona es van concentrar delegades i delegats de diferents administracions locals,  es va realitzar la recollida de signatures i es van tancar per la nit dins l'Ajuntament.
 AJUNTAMENT DE BARCELONA

A l'Ajuntament de Barcelona es van concentrar delegades i delegats de l'Ajuntament i altres Instituts i empreses municipals, i es va realitzar la recollida de signatures i concentració a la porta de l'Ajuntament.

 AJUNTAMENT DE TERRASSA - VALLÈS OCCIDENTAL

A l'Ajuntament de Terrassa va concentrar delegades i delegats de diferents administracions locals,  es va realitzar la recollida de signatures, un acte de explicació i debat sobre la reforma i concentració.
 AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET

A l'Ajuntament de L'Hospitalet es van concentrar delegades i delegats i altres empreses municipals i contrates que treballen per la ciutat,  es va realitzar la recollida de signatures i concentració a la porta de l'Ajuntament.
 AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT - BAIX LLOBREGAT

A l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es van concentrar delegades i delegats de la comarca,  es va realitzar recollida de signatures, un debat i concentració.


  

 AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ

S'ha iniciat la recollida de signatures amb una concentració de delegats i delegades a la porta de l'Ajuntament.


 DIPUTACIÓ DE LLEIDA - COMARQUES DE LLEIDA

Es va realitzar una concentració davant la Diputació de lleida durant una estona del matí. AJUNTAMENT DE MOLLET 

CCOO va participar en un acte obert a tota la ciutadania  realitzat conjuntament amb d'altres sindicats i l'equip de Govern Municipal.


 AJUNTAMENT DE REUS   

Es va iniciar la recollida de signatures  davant de les portes de l'Ajuntament.
Ċ
fbelzunce@ccoo.cat,
13 de nov. 2013, 4:35
ą
fbelzunce@ccoo.cat,
10 de des. 2013, 2:11
Ċ
fbelzunce@ccoo.cat,
13 de nov. 2013, 4:35
Ċ
fbelzunce@ccoo.cat,
13 de nov. 2013, 4:35
ą
fbelzunce@ccoo.cat,
16 de nov. 2013, 16:43
Ċ
fbelzunce@ccoo.cat,
10 de des. 2013, 1:09
Comments