Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎

Arxiu noticies


El personal de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, reclama del seu Alcalde, una actitud dialogant i respectuosa amb els seus drets.

14 de març 2018, 7:49 publicada per Gabriel Tinoco


15-11-2017

Els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui han decidit, en assemblea, iniciar una campanya de mobilitzacions en reivindicació del dret a la negociació col.lectiva i contra la postura inmovilista de l’Alcalde de la població que contínuament bloqueja qualsevol possibilitat d’acord.

El proper divendres 24 de novembre, a les 12:00h, han convocat una concentració de protesta coincidint amb la celebració del Ple municipal. La reivindicació té el suport del sindicat CCOO, qui ha reclamat en reiterades ocasions a l’Alcaldia poder seure i dialogar sobre el conflicte intern, obtenint la negació com a resposta.

Oferta pública d'ocupació 2017 per a cobrir 1.973 places a l'Ajuntament de Barcelona

14 de març 2018, 7:48 publicada per Gabriel Tinoco


15-11-2017

Els sindicats de la Mesa General a l’Ajuntament de Barcelona (CCOO UGT i SAPOL) han acordat el major nombre de places possible (1.973) d’oferta pública d’ocupació per a l’any 2017, d’acord amb els pressupostos generals de l’Estat. 
Aquest acord ha arribat després d’una dura negociació impulsada per CCOO amb la finalitat de reduir l’interinatge a l’Ajuntament, i gràcies a l’acord signat pel sindicat per l’estabilitat en l’ocupació, així com a l’augment de places d’oferta pública dels pressupostos generals de l’Estat per a aquest any.

CCOO acorda la relació de llocs de treball a l'Ajuntament de Banyoles amb un augment d'un 6%.

12 de març 2018, 9:01 publicada per Gabriel Tinoco


31/10/2017


Ahir es va signar per CCOOl'acord de relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Banyoles, en què s'ha aconseguit:  • Ordenar i classificar els llocs de treball de l'organigrama de l'Ajuntament.
  • Consolidar el complement de productivitat en el complement específic.
  • Augmentar el capítol I aproximadament un 6%.
  • Augmentar o es queda igual el 96% de la plantilla.
  • Implementar un 25% cada any del cost total de la valoració.
Des de CCOO es valora de forma molt positiva el resultat final de la valoració de llocs de treball dut a terme per tots / es els delegats / des de l'Ajuntament de Banyoles, per la seva implicació i compromís en aquest procés tan important per al conjunt de la plantilla.
Com es va poder constatar ahir, a la mateixa assemblea de treballadors/es que es va realitzar per explicar tots els acords adoptats.

Fitxa sindical salut laboral núm. 2

6 de març 2018, 6:55 publicada per Gabriel Tinoco


17-10-2017

Segona fitxa sindical de l'àmbit de salut laboral referent als protocols d'assetjament laboral i conflictes laborals.

En aquesta fitxa hem pretès abordar una problemàtica actual que es dona en els centres de treball, recollint les diverses experiències sindicals en les quals hem participat activament. 

Això ens ha de servir per encarar en la mesura del possible aquest tema per tal de resoldre aquesta problemàtica dins del marc del propi centre de treball.

Vol ser una eina sindical dinàmica i en contínua revisió.

NOVES ADHESIONS A l'ACORD MARC

6 de març 2018, 6:54 publicada per Gabriel Tinoco


13-10-2017

Darreres adhesions a l'Acord Marc de condicions para los empleats/des Públics dels ens locals de Catalunya de menys de 20.000 Habitants. L'Ajuntament de Baix Pallars de la província de Lleida que va aprovar l'adhesió l'1 de juny del 2017 i la seva publicació en el Butlletí de la província de Lleida és del 20 de juny.
L'Ajuntament de Prats de Lluçanès de la província de Barcelona que el va aprovar el 18 d'octubre de 2016 i la seva publicació és l'11 de juliol del 2017 en el Butlletí de la província de Barcelona.


Cessió il.legal de treballadors i treballadores a l'Ajuntament de Barcelona: resolució favorable a CCOO

5 de març 2018, 11:49 publicada per Gabriel Tinoco


18-09-2017

El passat 16 de març de 2016, CCOO va interposar una denúncia a la Inspecció de Treball per cessió il·legal de treballadors, al Departament de Recepció i Missatgeria de la Plaça Sant Miquel. El 7 de juliol d'enguany la Inspecció de Treball ens va donar la raó.

CCOO i UGT a l'Ajuntament de Sentmenat lamenten la manca de voluntat negociadora de la corporació

5 de març 2018, 11:48 publicada per Gabriel Tinoco


08-09-2017

Nou mesos després del canvi de govern a Sentmenat, les seccions sindicals de CCOO i la UGT han dit prou. Les expectatives creades no s’han complert i denuncien una “nul·la” voluntat de negociació així com "manca de sensibilitat" cap a les seves demandes laborals. “Volem negociar, i volem simplement que es constitueixi legalment la Mesa General de Negociació tal com es va comprometre l’equip de govern el passat 19 de maig de 2017 a través d’un comunicat adreçat a tota la plantilla”.

Tancant el Cercle. Sentència sobre indemnització a funcionaris interins

3 de febr. 2018, 8:33 publicada per Gabriel Tinoco   [ actualitzat el 3 de febr. 2018, 8:33 ]


21-07-2017

Informe jurídic elaborat per l'advocada del gabinet tècnic jurídic de la CONC, Montse Escoda.

En aquest, veureu que no només parlem de la sentència en concret de Galícia sinó que és un recorregut del succeït fins ara en els contractes temporals de la naturalesa que siguin, de la no discriminació personal laboral i del personal funcionari, a l'administració pública.

Creiem que ens pot ajudar a entendre l'actual situació en la contractació a les administracións públiques. 


DEBAT PROS I CONTRES DE LA MUNICIPALITZACIÓ A MATARO

3 de febr. 2018, 7:54 publicada per Gabriel Tinoco


19-07-2017

El passat dilluns 17 de juliol per la tarda, el Sector de l'Administració Local va participar al debat a Mataro sobre municipalització dels serveis públics. Aquest debat va estar dirigit cap a la ciutadanía. Cada cop mès aquest tema està generant mès interès. Creiem que aquest tipus de debats son positius i s'han d'anar reproduint a tot el territori de Catalunya, per tal de sensibilitzar a la ciutadanía de l'importància de la municipalització dels serveis públics locals.


CCOO signa el compromís d'adhesió de l'ORGT a l'Acord/Conveni de la Diputació de Barcelona

3 de febr. 2018, 7:53 publicada per Gabriel Tinoco


17-07-2017

Després de més d'una dècada de reivindicació i lluita CCOO signa el compromís 'adhesió de l'ORGT de la Diputació de Barcelona a l'Acord regulador de condicions de treball del personal funcionari i del conveni col·lectiu del personal laboral de la Diputació de Barcelona. Durant els darrers dos mandats de majoria de CCOO als òrgans de representació sindical, el treball ha estat constant per tal d'assolir l'equiparació de condicions de treball del personal que presta serveis al l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, el qual va tenir el seu inici amb l'acord de febrer de 2015, gràcies al suport majoritari de la plantilla. 
Avui, amb la signatura d'aquest compromís per part de la Presidenta de la Diputació i de l'Organisme, Mercè Conesa, es concreta aquesta equiparació que haurà de ser efectiva a partir de l'1 de gener de 2018, i que suposa la consecució d'una demanda col·lectiva.

1-10 of 486