Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎

Arxiu noticies


Acord de Valoració de llocs de treball a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

15 d’oct. 2018, 2:53 publicada per Gabriel Tinoco


24-04-2018

Ahir es va signar l'acord de valoració de llocs de treball a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, cal recordar que al desembre va caldre mobilitzar-se per la no negociació de l'ajuntament, des de llavors es portava negociant per arribar a un acord que fos el millor possible per a ambdues parts. L'acord estableix el seu compliment en tres anys i que afectarà amb increment salarial a 2/3 de la plantilla.
Aquest acord va ser sotmès a l'aprovació de l'assemblea de treballadores i treballadors, aprovant el mateix el 96,38% dels assistents (80 empleats/es) i 3 abstencions.
CCOO valora positivament l'acord i ha quedat demostrat que la mobilització una vegada més,  és una eina útil.

Concentració Policies Locals de Barcelona a la Subdelegació del Govern.

15 d’oct. 2018, 2:52 publicada per Gabriel Tinoco


23-03-2018

En el dia d'avui a les 11 h. s'ha realitzat una concentració de policies locals de Barcelona davant la Subdelegació del Govern al carrer Mallorca.

Aproximadament uns 500 policies locals s'han manifestat contra el Govern del PP, per pressionar a l'executiu i tregui ja, el RD de la jubilació anticipada de les policies locals, és lamentable que hi hagi encara policies locals amb més de 60 anys prestant servei al carrer .

Els treballadors i treballadores de REGESA es concentren davant de l'Ajuntament de Barcelona per defensar els seus llocs de treball

15 d’oct. 2018, 2:51 publicada per Gabriel Tinoco


22-03-2018

Els treballadors i treballadores protesten perquè el tancament no està justificat, tota vegada que els serveis i tasques que REGESA ha estat prestant durant els darrers 30 anys a la comarca del Barcelonès -quasi majoritàriament per a l’Ajuntament de Barcelona- s’han deixat d’encarregar a la societat bé per concentrar-los en les societats municipals de l’Ajuntament de Barcelona o bé per encarregar-los a externs (cooperatives, fundacions, etc.). Uns serveis i unes tasques que el personal de REGESA, des de la seva creació l’any 1984, està exercint i prestant en una relació permanent que, en els darrers temps i fruit de voluntats i decisions polítiques (que res tenen a veure amb l’exercici professional dels treballadors i treballadores), s’ha intensificat i ha pres caires d’irregularitat per a la plantilla laboral. Actualment, el personal de REGESA continua treballant per a l’Ajuntament de Barcelona a través d’un conveni de prestació de serveis.

ACORD DE PRORROGA ACORD MARC I JORNADA DE TREBALL 2018

15 d’oct. 2018, 2:50 publicada per Gabriel Tinoco


22-03-2018

La Mesa General de Negociació de l'Acord Marc de les entitats locals menors de 20.000 habitants pròrroga el mateix per als anys 2018 i 2019, així com s'estableix la jornada laboral per a l'exercici 2018.

Signat Acord de regulació de Borses de Treball a l'Ajuntament de Viladecans

15 d’oct. 2018, 2:49 publicada per Gabriel Tinoco


https://docs.google.com/a/ccoo.cat/viewer?a=v&pid=sites&srcid=Y2Nvby5jYXR8ZnNjLWFqLXZpbGFkZWNhbnN8Z3g6NjY5ODA4ZTAwNjliZjYxYw
16-03-2018

CCOO
 juntament amb les altres organitzacions sindicals presents a la Mesa General de Negociació (UGT i CSIF), hem acordat els criteris i regulació de les Borses de treball de l'Ajuntament de Viladecans.
Una de les nostres reivindicacions de fa molt de temps i que per fi es veu culminada amb un acord.
Aquest ens dotarà de més transparència, control i criteris clars a l'hora d'entrar a les borses de treball, més durada de les mateixes i reconeixement dels serveis prestats.

CCOO GUANYA EL DRET A LA CARRERA PROFESIONAL D'UN FUNCIONARI DE L'AJUNTAMENT DE EL MASNOU

15 d’oct. 2018, 2:49 publicada per Gabriel Tinoco


14-03-2018

Arran de la presumpta desestimació del reconeixement de la carrera professional contemplada a l’article 30.1 de l’Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament del Masnou, els serveis jurídics del sindicat CCOO van iniciar un contenciós administratiu.

El Jutjat Contenciós Administratiu 7 de Barcelona va admetre la demanda i el judici es va fer al 23 de febrer de 2018, en el qual ambdós parts van defensar les seves posicions, CCOO en que es tenia que reconèixer i aplicar la carrera professional contemplada en els Acords i l’Ajuntament que es desestimés la demanada en base als informes d’intervenció del 2014.

En la resolució del procediment, comunicada a les parts el 27 de febrer de 2018, el jutjat ESTIMA la demanda interposada per CCOO i reconeix el dret del treballador d’accedir a l’escala de la carrera professional que li pertoca des de la data que ho va sol·licitar.

Ens felicitem de poder traslladar aquesta resolució i esperem que l’Ajuntament accepti aquesta sentencia i la utilitzi per complir amb l’article 30 dels Acords, per a tot el personal afectat per l’ informe d’intervenció de evitava l’accés i promoció a aquesta carrera professional.

CCOO convoca mobilitzacions contra la paralització del Decret per la jubilació anticipada dels policies locals

15 d’oct. 2018, 2:48 publicada per Gabriel Tinoco


13-03-2018

CCOO
, juntament amb la resta de sindicats integrants de la Plataforma Nacional per l’Avançament de l’Edat de Jubilació dels Policies Locals, ha programat un sèrie de mobilitzacions d’una hora, davant les Delegacions i Subdelegacions de Govern de les diferents províncies, per l’incompliment de la promesa feta pel Govern central d’aprovar el Decret que permetrà l’avançament de l’edat de jubilació dels policies locals.

Concentracions de policies locals davant les Delegacions i Subdelegacions de Govern de cadascuna de les províncies (a Barcelona al c/Mallorca, 278), els divendres alterns començant el dia 23 de març, 6 i 20 d’abril, d’11.00 hores a 12.00 hores, per exigir al Govern la finalització del procés.

Signat l'Acord/Conveni de l'Ajuntament de Cervello

15 d’oct. 2018, 2:47 publicada per Gabriel Tinoco


12-03-2018

El passat 2 de febrer es va signar l'Acord / Conveni de l'Ajuntament de Cervelló, en el qual es van aconseguir les següents millores, recuperació dels Assumptes Propis per antigüitat, l'aplicació dels  4 dies adiccionals de vacances per antigüitat, increment del complement festiu per la policia local i un complement de productivitat lligat a objectius, entre d'altres.

Comunicat 6-3-2018 plataforma por el anticipo edad de jubilación

15 d’oct. 2018, 2:46 publicada per Gabriel Tinoco


06-03-2018

Concentracions davant les subdelegacions del Govern a cada província d'1 hora de durada durant un mes, els divendres alterns, de 11:00 h. a 12:00 h. els dies 23 de Març, 6 d'abril i 20 d'abril.

Acord de puntuació de la valoració de llocs de treball de Promoció Economica de Sabadell

15 d’oct. 2018, 2:45 publicada per Gabriel Tinoco


06-03-2018

Avui s'ha tancat després de diversos mesos de treball la primera fase de la valoració de llocs de treball de la societat mercantil Promoció Econòmica de Sabadell. S'han valorat conjuntament entre l'empresa i el Comitè tots i cadascun dels llocs de treball amb el sistema de puntuació Hay,  aconseguint establir-se una equitat interna entre tots ells. Ara ens queden les següents fases de la valoració, establir els nivells retributius i posteriorment l'equiparació retributiva amb l'Ajuntament de Sabadell.

1-10 of 513