Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎Arxiu noticies‎ > ‎

CCOO GUANYA EL DRET A LA CARRERA PROFESIONAL D'UN FUNCIONARI DE L'AJUNTAMENT DE EL MASNOU

15 d’oct. 2018, 2:49 publicada per Gabriel Tinoco


14-03-2018

Arran de la presumpta desestimació del reconeixement de la carrera professional contemplada a l’article 30.1 de l’Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament del Masnou, els serveis jurídics del sindicat CCOO van iniciar un contenciós administratiu.

El Jutjat Contenciós Administratiu 7 de Barcelona va admetre la demanda i el judici es va fer al 23 de febrer de 2018, en el qual ambdós parts van defensar les seves posicions, CCOO en que es tenia que reconèixer i aplicar la carrera professional contemplada en els Acords i l’Ajuntament que es desestimés la demanada en base als informes d’intervenció del 2014.

En la resolució del procediment, comunicada a les parts el 27 de febrer de 2018, el jutjat ESTIMA la demanda interposada per CCOO i reconeix el dret del treballador d’accedir a l’escala de la carrera professional que li pertoca des de la data que ho va sol·licitar.

Ens felicitem de poder traslladar aquesta resolució i esperem que l’Ajuntament accepti aquesta sentencia i la utilitzi per complir amb l’article 30 dels Acords, per a tot el personal afectat per l’ informe d’intervenció de evitava l’accés i promoció a aquesta carrera professional.

Comments