Inici‎ > ‎Arxiu‎ > ‎Arxiu noticies‎ > ‎

Concentració del personal de la policia municipal de Mollet per reinvidicar la conciliació de la vida laboral i familiar

3 de maig 2016, 3:18 publicada per Gabriel Tinoco


04/05/2015

http://twitter.com/home?status=PROVA%20DE%20NOTICIA%20–%20http://fsc-local-ccoo.cat
Avui dilluns dia 4 de maig a les 18h hi ha convocada una concentració de treballadors i treballadores de la Policia Municipal davant de l’Ajuntament de Mollet per reivindicar la conciliació de la vida laboral i familiar, a la qual hi donen suport les seccions sindicals de CCOO i PLUS.

Degut a un canvi unilateral de criteris en la concessió de vacances, permisos i llicències, des del mes de gener fa que en molts casos la conciliació de la vida laboral i familiar sigui molt difícil.

El personal de la Policia Municipal està preocupat per als efectes negatius en la vida de les persones, alhora que per als serveis que es donen als ciutadans, atès que aquests no es podrien donar amb qualitat i eficiència en els mesos d’estiu. 

Aquesta actitud de canvi de criteris en la concessió dels permisos i llicències s’interpreta per part dels treballadors i treballadores, així com pels sindicats com a una nova retallada de l’equip de govern dels drets dels treballadors així com dels serveis públics.
Comments